78557.jpg

Öppet hus på Teaterskolan DOT

19.08.2021 kl. 10:45
Kom och träffa oss! 20.8 fyller Teaterskolan DOT 2-år och vi firar det med ett öppet evenemang kl 15-17 på teaterskolan på Busholmen, inne och ute på baksidan av huset i amfiteatern. Välkommen att träffa oss då och bekanta dig med skolan och DOTs övriga verksamhet. I programmet lekar, ballonger, tävling och nya barnsånger framförda av Matteus Blad.

Kom och träffa oss! 20.8 fyller Teaterskolan DOT 2-år och vi firar det med ett öppet evenemang kl 15-17 på teaterskolan på Busholmen, inne och ute på baksidan av huset i amfiteatern. 

Välkommen att träffa oss då och bekanta dig med skolan och DOTs övriga verksamhet. I programmet lekar, ballonger, tävling och nya barnsånger framförda av Matteus Blad.

Matteus Blad sjunger sånger från en kommande skiva med barnsånger på svenska. Sångerna som handlar om Into Kiemura och andra arbetande människor kom 2014 ut på skiva med musik och sång av Veli-Matti Karén, med texter från boken Taikuri Into Kiemura ja muita kaupunkilaisia (2007) av Jukka Itkonen. Skådespelaren och sångaren Matteus Blad sjunger dem på svenska, översatta av Johan Franzon. Förhoppningsvis kommer snart även de svenska sångerna om trollkarlen Krum Elurius och hans vänner att finnas i handeln.

Hoppas att vi ses!

DOT följer myndigheternas anvisningar gällande coronaviruset. Evenemangets personal använder munskydd, påminner om säkerhetsavstånd och erbjuder deltagarna möjlighet att rengöra händerna. Vi ser också till att vi inte är för många i samma utrymme. Vi önskar att ni kommer på plats endast om ni är friska och att ni använder munskydd. Varmt välkomna på Öppet hus!