Teaterskolan ordnar läger för barn i åldern 7 - 12 år tre gånger per år: på höstlovet, sportlovet och sommarlovet.

De här lägren är öppna också för barn som inte är teaterskolans elever och är ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med Teaterskolans verksamhet och hur det känns att studera hos oss. Samtidigt får eleverna också träffa nya ansikten, både från olika grupper inom teaterskolan samt nya teaterintresserade barn.

Lägren har oftast specifika teman som vi arbetar med. Det kan röra sig om olika arbetssätt inom drama och teater, till exempel processdrama, fysisk teater, clown och rolltagande eller mera övergripande teman så som sagor, äventyr, element, platser och så vidare.

Ofta leds undervisningen på lägren också av flera gästlärare som möjliggör konstöverskridande upplevelser i till exempel musik och röstanvändning, ordkonst, dans och akrobatik. Dessutom siktar vi på att inkludera pyssel i programmet. Alla läger inkluderar mellanmål och lunch.

DOTs SOMMARLÄGER 2024

Välkommen med på dramalägret!

Under de här tre dagarna får du utforska den fascinerande världen av drama och teater tillsammans med nya kompisar. Ingen tidigare erfarenhet behövs.
Var snabb, platserna fylls i anmälningsordning!

Dramalägret för 7-12 åringar (åk 1-6) ordnas i DOTs lokaler på Busholmen måndag-onsdag 3-5. juni 2024 kl.9-15 (vid behov 8.30-15.30). 

Priset för lägret är 100 euro inkl. lunch och mellanmål alla dagarna. 

En bekräftelse skickas åt er per e-post att ni fått plats på lägret.
Begränsat antal platser. 

Lägret genomförs med hjälp av understöd från Brita Maria Renlund minne.

Obs! Lägret för sommaren 2024 är nu fullbokat. Om du vill ställa dig i kö, kan du kontakta oss per mejl (info@teaterskolandot.fi). 

SPORTLOVSLÄGER 2024

"I ett land långt, långt härifrån..."

Ja, vem bor där?

Under Teaterskolan DOTs och Sydkustens ordkonstkolans gemensamma  sportlovsläger tar vi deltagarna till ett land gömt från den värld vi känner. Vi undersöker hur man kan skapa och föreställa olika roller och bygger upp platsen där de bor. I fantasin är allting möjligt, så det återstår att se hurdana äventyr rollfigurerna råkar ut för. Vi jobbar både med kroppen och rösten och övar på att skapa tillsammans.

Sportlovslägret för 7-12 åringar ordnas i DOTs lokaler på Busholmen,
måndag 19.februari -  till onsdag 21.februari mellan kl. 9-15. 

Priset för lägret är endast 150 euro, och det inkluderar lunch och mellanmål alla dagarna. Obs! Lägren ingår inte i Teaterskolans terminsavgift, så anmälningsavgiften gäller även för Teaterskolans elever. 

En bekräftelse skickas per e-post när du säkrat din plats på lägret. Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge. Lägret räknas också som en del av Teaterskolans och Ordkonstskolans temastudier. 

Vill du rymma höstens mörker till okända världar?
Kom med på Teaterskolan DOTs och Sydkusten ordkonstskolas gemensamma höstlovsläger!


På höstlovslägret öppnas dörren till drama och ordkonst. Du får skriva egna repliker och ge liv åt dem på scenen. Med stöd av våra professionella pedagoger från Teaterskolan DOT och Sydkustens ordkonstskola får du utforska dramaturgins förtrollande värld. Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna att delta! 

Höstlovslägret för 7-12 åringar äger rum i DOTs lokaler på Busholmen,
måndag 16.oktober -  till onsdag 18. oktober mellan kl. 9-15. 


Priset för lägret är endast 150 euro, och det inkluderar lunch och mellanmål alla dagarna. Obs! Lägret ingår inte längre i Teaterskolans terminsavgift, så anmälningsavgiften gäller även för Teaterskolans elever. 

En bekräftelse skickas per e-post när du säkrat din plats på lägret. Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge. Lägret räknas också som en del av Teaterskolans och Ordkonstskolans temastudier.